Groen Sap gemaakt met slowjuicer

 Ingrediënten:

  • Bleekselderij – 4 stengels
  • Appel – 1
  • Steel Brocoli –
  • Gember – 2 cm
  • Citroen zonder schil – 1/4
  • Geraspte schil van citroen toevoegen

Bereiding:

  1. Was alle groenten;
  2. Snij de appel, selderij, tronk van de brocoli en gember in kleine stukjes (afhankelijk van type slowjuicer);
  3. Stop de groenten door elkaar in de slowjuicer, begin met de gember en dan de overige groente;
  4. Meng het nog even in de opvangbakje en schenk gelijk uit;
  5. Spoel de onderdelen van je sapcentrifuge direct af met warm water

De appel maakt deze combinatie iets zoeter. Gember geeft het iets scherps en citroen en bleekselderij geeft het een frisse smaak. In groene sap zit veel Chlorofyl. Chlorofyl is rijk aan Magnesium. Dit mineraal helpt om het zuur-base evenwicht te herstellen in het lichaam.

Share this post
  ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *